domingo, julio 29, 2007

TANCAT PER VACANCES





Primera parada: Mallorca.

martes, julio 10, 2007

www.voluntaristerrassa.org



Ja portava temps que em rondava pel cap la idea de tornar a ser voluntari sense lligams burocràtics , i la veritat si estimes una entitat l’has de deixar fluir, relleus, gent nova, idees noves, nous compromisos, (sembla super polític això). I així ho vaig fer per fi després de molt temps vaig trobar un relleu en la presidència de Voluntaris Terrassa, infinitat de noms han passat aquest temps per l’entitat, gent molt estimada què em va ajudar a remuntar una associació apunt de tancar, poder no tenim el mateix contacte però ells saben que els respecto i confio amb ells ja què un dia van creure ne un projecte liderat per un tio una mica peculiar.
Les germanes Moreno, (Marta i Montse), Albert Pujol, Raúl Guerrero , Familia Corominas, (Al completo! Josep i Fina , Xavi i Jordi), Anna Broto, les anomenades Chicas CIM, l’ Aida i els seus amics, la Gemma i la Joana. I així fins a més de 300 persones que van passar per la cua de la Cuca. (Xifres a la baixa encara que sembli mentida), ho poden constatar els què han estat responsables de la Base de Dades.

La darrera persona l’ Arantxa la nova presidenta, ella té 18 anyets , la segona presidenta de Voluntaris Terrassa però compta amb el suport de gent molt treballadora de la qual me’n sento molt molt orgullós. Junts passaran per les mateixes experiències què he passat jo, reunions interminables, nits sense dormir preparant activitats i projectes, patir , patir i patir! Però sobretot en aquest camí es trobaran gent altruista que no creu en l’individualisme disposada ajudar. Acció Gent Gran, Gent Solidària, Acció Contra la Fam, Fundació Escleròsi Múltiple, Federació Catalana del Voluntariat, ATHC. A tota la nova gent força i endavant!

A tots els què m’heu recolzat mai podré estar prou agraït. I amb aquell punt de bogeria que em caracteritza penso tirar endavant altres projectes que ja anirem explicant.

Voluntaris, fins aviat!!!!!!! (Ens trobem en alguna participació!).

Foto: Taller de Malabars Festa Major infantil 2006 (Després de la xocolatada). Veieu com no sempre vaig amb camisa!

sábado, julio 07, 2007

Sant Fermí! (Toritos sin Fary).



Bé doncs després de molts dies torno a donar senyals de vida.
Aquesta setmana després de deixar de ser president de Voluntaris Terrassa, anar a la meva primera manifestació de l'orgull gai, gaudir d'una festa major, sortir de festa gairebé cada dia i just abans de fer 25 anys i anar de vacances... tornaré a enganxar una mica la rutina de tot plegat.

De moment amb un toc un xic freak : TENGO EL CORAZÓN CONTENTO!!!! L'any 1968 mireu quines coses feia la Marisol... (Si Franco levantara la cabeza..., se la cortaríamos,no? ).