martes, enero 15, 2008

GO WEST als 25

Hola de nou!
Es podria dir que porto un més sense actualitzar el bloc ( Pares noels ), per cert aquest any també hi havia reis Mags!!!! De tres en tres cap els balcons.
Doncs la vida no ha canviat pas gaire dies de força festa amb els amics , llargues migdiades (Aix...). I un bloc perdut i desactualitzat com forces a la blogsfera serà el fred? Com sempre aquest any he fet de voluntari durant la cavalcada de S.M. els reis d’ Orient. (Aquests no xupen del pot, jejeje) i en comptes de disgustos porten il·lusions J i després de l’allau de caramels em quedo amb una gran frase:
Un nen es va ajupir per recollir caramels (Aquells que es podreixen a un armari...). I va passar el rei ros i no el va veure per els caramels! I el pare li diu: Veus, per agafar uns caramels ara no has vist el rei. “Reflexionem”. I posats a reflexionar amb un amic parlant de l’antiga URSS (També en són ganes) m’ha vingut al cap aquest videoclip dels Pet Shop Boys GO WEST que van adaptar d’un denominat himne gai dels Village People per presentar una gala de la MTV. Amb 25 anys aquells colorins del videoclip ja tenen alguna cosa més de sentit,no? La estatua de la llibertat, la plaça vermella, l’ anar cap a l’oest, figures d’ en Lenin..., banderes vermelles...
En fí simplement una cançó genial J.
Propòsit del 2008... Espavilar-me una mica amb el bloc ( No era un propòsit XDDDD).


No hay comentarios: