domingo, enero 20, 2008

Seré breu, hola i adéu.

PARTIDO EN OBRAS:
Per la porta gran ha entrat Manuel Pizarro a les llistes del Partido Popular, tal i com diu el Ministre d’economia Pedro Solbes por fin hará política con luz y taquigrafo, y no como ahora, que lo ha hecho entre bambalinas. El gusiluz d’ Aznar que el va col·locar a Endesa en el seu procés de privatització, això sí faci el què faci gana no passarà, actual conseller independent de Telefònica i amb un finiquito de Endesa de 15 milions d’ Euros el què va començar una guerra catalanofòbica amb el procés de la OPA de Gas Natural – Endesa, preferia vendre la nostra energia a uns alemanys abans de ser un treballador de La Caixa *. Així que si l’amenaça de ser el nou ministre d’ Economia del Partido Popular és certa i els resultats de les eleccions generals no van com han d’anar, ja ens podem anar preparant tots/es els catalans/es.

I com deia la cançó de: Unos que vienen otros que se van...
L’alcalde de Madrit Alberto Ruiz-Gallardón ja es va acomiadant del seu nou despatx a l’Ajuntament sense ratolins i Anna Botella ja va escollint cortines, a veure qui es menjarà ara el marró del “caso guateque”, el què de ben segur ja sabem tots és què el final del procés la macro inversió per Madrid 2012 o Madrid algun año l’ Albertito com alcalde no en veurà mai el final, igual que les obres de la M30, la remodelació del paseo Prado-Recoletos ( ESTA TITA!). El moderat ha pirat i ara només queden els peperos de siempre ( Como Fraga), una dreta que aquests dies donarà per parlar. Una dreta que com sempre deixarà de costat els col·lectius més desfavorits, una dreta què perquè no dir-ho més feixista i més anti-catalanista què mai.

martes, enero 15, 2008

GO WEST als 25

Hola de nou!
Es podria dir que porto un més sense actualitzar el bloc ( Pares noels ), per cert aquest any també hi havia reis Mags!!!! De tres en tres cap els balcons.
Doncs la vida no ha canviat pas gaire dies de força festa amb els amics , llargues migdiades (Aix...). I un bloc perdut i desactualitzat com forces a la blogsfera serà el fred? Com sempre aquest any he fet de voluntari durant la cavalcada de S.M. els reis d’ Orient. (Aquests no xupen del pot, jejeje) i en comptes de disgustos porten il·lusions J i després de l’allau de caramels em quedo amb una gran frase:
Un nen es va ajupir per recollir caramels (Aquells que es podreixen a un armari...). I va passar el rei ros i no el va veure per els caramels! I el pare li diu: Veus, per agafar uns caramels ara no has vist el rei. “Reflexionem”. I posats a reflexionar amb un amic parlant de l’antiga URSS (També en són ganes) m’ha vingut al cap aquest videoclip dels Pet Shop Boys GO WEST que van adaptar d’un denominat himne gai dels Village People per presentar una gala de la MTV. Amb 25 anys aquells colorins del videoclip ja tenen alguna cosa més de sentit,no? La estatua de la llibertat, la plaça vermella, l’ anar cap a l’oest, figures d’ en Lenin..., banderes vermelles...
En fí simplement una cançó genial J.
Propòsit del 2008... Espavilar-me una mica amb el bloc ( No era un propòsit XDDDD).