miércoles, febrero 13, 2008

Mal de panxa. - - Tinc dos pares - -


No és justament per la gastroenteritis què he passat com molts i molts Terrassencs.
El mal de panxa el va originar el Candidat Popular a la Presidència del Govern Central el Sr. Mariano Rajoy. Malgrat això pugui sembla un “Que viene el Coco” com diria en Carles, només vull mostrar el reflex de la realitat de retrocessos i més retrocessos en drets socials. Aquesta vegada de la mà del col·lectiu GLTB.

Mariano Rajoy va expressar la seva voluntat de que si guanya les eleccions faria canvis significatius referent a les persones transsexuals, bisexuals, i homosexuals anul·lant la paraula matrimoni i així deixant aquest col·lectiu fora els drets del Codi Civil amb tots els drets inherents obtinguts. Entre ells i el més significatiu és la voluntat en la adopció de les parelles del mateix sexe amb els drets i obligacions què comporta ser mare/pare.

Quin polític pot determinar un nucli familiar? Un model de família? Amb o sense recursos, l’amor cap a un fill, sigui de pare o mare solter@, vidu, separats al segle XXI no podem establir un sol model de família, i els diumenges a les 10:00 a Missa.

Mentre esperem la resolució dels recursos al Tribunal Constitucional convido a fer un anàlisi de consciència en el model exemplar de família.

Recordeu la sèrie que retransmetia Tv3 : Tinc dos pares? A ningú li semblava malament.

No hay comentarios: