domingo, julio 06, 2008

303 Gat per llebre.

Tots sabem que sopar al centre per festa major no resulta gens fàcil. Quan has donat 1000 voltes i acabes en un bar que no et porta bons records decideixes donar una nova oportunitat.
Meeeeeeeec! Error.

Vam acabar al mític 303 i dic mític perquè tinc més mals que bons records. Tot va començar als 16 anys una típica xocolata amb xurros amb gust de peix. ( L’oli es pot canviar!) ,però ahir després de patejar la gana apretava. Així que decidim demanar uns simples entrepans ( Llom amb formatge, hamburguesa, etc. ) Super saludable, triguem 15min per venir a demanar (ole ole ole ) i quan venen prenen nota de les nostres baguettes precioses que ens alleujaran la gana. Patapam!
La baguette s’ha transformat amb un bollycao de carn calenta ( EEEEEEEEEEEX!) , senyor cambrer... s’ha equivocat.
No hay pan!( Avise hombre,no?), y tomate o estamos en Madrid y no lo sabiamos? Es que es Fiesta Mayor ( Ja ho vaig entenent per Festa Major han vingut les Ketchup i els tomàquets estan de públic) . I el pa? Fan el panadero “Chema” a Vallparadís?
Amb una veueta fina una de les noies pregunta... pero esto no tiene el mismo precio que nuestra super Baguette,no?
- Cambrer ( No no ) vale 50 céntimos más que estamos en fiesta Mayor si no os viene de esto.
- (Natrus amb gana ) Pensament: “Nono si tampoco nos viene de esto irnos sin pagar.”
- Bé... deixarem de discutir amb aquest home que ens està prenent el pèl... no hi ha pa i no ho ha dit però l’augment de preu inesperat...
- Sorpresa! Als Veïns de la taula del costat tenen una fabulosa hamburguesa jardinera ( Amb les floretes ), els tomàquets han tornat del concert ! Y eso? Tenim gent VIP al costat? No els coneixem pas...
- Senyor cambrer... pq ellos si y nosotros no?
- Me habeis pedido en pan de Viena ( Viena alomejor podría ser pero no Bollycao) , nono hemos pedido Baguette segur! 6 contra 1 Bucarest no ha arribat encara .
- Pues me he equivocado perdón.

Que li demani perdo al meu estómac no et fot!

En fi, paguem com a bons samaritants (Ens va fer un petit micro descompte) Però una cocacola dp valia 3€! ( Te lo quito de aquí y lo cuelo allí).

Només recordar que si ho podeu evitar trepitgeu aquest “antro” amb les parets llardoses ( Les rajoles es poden rentar!!!!! Ho puc demostrar!) Ah sí! I no patiu si no us veieu als miralls no sou vampirs! Tenen unes quantes capes de greix.

Bona festa Major!!!!!!!!!

1 comentario:

Lucy in the sky dijo...

Xavi!! boníssim el comentari dels tomàquets!!!!!