miércoles, marzo 12, 2008

Poti Poti.


Per variar he deixat passar forces dies abans d’actualitzar el bloc... I com molta gent diu, marca’t una estona al dia per fer-ho... quan arribo a casa l’últim que tinc ganes és actualitzar el trasto aquest, jejeje. (Trasto = Gos del Cor de la Ciutat).

No cal explicar què hem guanyat les eleccions,no? Els resultats de Terrassa com a molts altres llocs els podeu trobar a : http://www.elperiodico.com/comunes/9m/cas/default.asp?OP=MUN&idAutonomia=09&idProvincia=08&idMunicipio=279

Matadepera (El poble de les rotondes i Gran Hermano) . per no perdre costum es resisteix al socialisme: http://www.elperiodico.com/comunes/9m/cas/default.asp?OP=MUN&idAutonomia=09&idProvincia=08&idMunicipio=120 (Los de siempre!).

Aprofito també per condemnar l’assassinat de l’ex regidor socialista de l’ajuntament de Mondragón Isaías Carrasco.

El 8 de Març va ser el dia mundial de la dona treballadora, Felicitar la mama! Qui no ho sàpiga cada matí em trobo l’entrepà fet, jejejeje (Enveja, eh!!!). Però malgrat les nostres pica baralles l’estimo molt , a veure si un dia xerro una mica d’ella.

Més coses! Ahir vaig participar en un nou debat intergeneracional aquesta vegada em va tocar presentar/moderar. (El proper de la violència 08 d’ Abril a l’ Associació de Veïns de Ca n’Aurell )

I per molt que em maltracteu i em digueu niño PSOE avui toca vídeo un dimecres qualsevol ( Els pets) . Total avui ha estat un dimecres qualsevol o a cas a algú li ha canviat la vida? :D

No hay comentarios: