martes, marzo 04, 2008

Un somriure optimista i una mirada positiva.



Ahir dilluns al vespre ens trobàvem al pavelló del pla del Bon Aire prop de 700 persones per recolzar la cap de llista socialista per Barcelona , la candidata Carme Chacón. I 700 persones un dilluns a les 19:30 de la tarda sense cap mena de dubte és un èxit. Dolors Puig i Pere Navarro també van estar presents comparant les inversions del executiu popular amb el socialista. Unes inversions superades amb escreixos en matèries d’infrastructures, habitatge en cultura. Terrassa ha estat una ciutat enriquida pel govern socialista i ara és el moment que Terrassa retorni aquest aquesta confiança dipositada al govern central, en especial a la Carme ministre d’habitatge que entre els terrassencs i terrassenques es troba molt a gust, ho va demostrar visitant el projecte de les 900 vivendes de protecció oficial a Torressana i ho va demostrar amb les seves paraules ahir la nit.

Carme Chacón va demanar el vot per al progrés a Catalunya, per seguir defensant el drets dels treballadors, per seguir defensant la igualtat i combatre la violència de gènere.

Entre alguna de les anècdotes Carme Chacón va explicar la visita del Sr. Pizarro a empresaris gironins, on va titllar els catalans de “Gorreros” dient: "Los catalanes sois el amigo sablista, que da una pedalada y os esperáis a ver qué hacen los otros".

I a la nit... el debat!

Per Catalunya va ser Magistral ( It’s not Majestic), ZP va reafirmar la voluntat de seguir amb la derogació del transvasament de l’Ebre, la defensa de la immersió lingüística de l’estatut d’autonomia i del futur que tenim per endavant amb el govern socialista. Presentant més propostes de futur que el Partido Popular en matèria del benestar i en drets , J.L. Rodríguez Zapatero va respondre amb rotunditat les greus acusacions fetes per el líder Popular el Sr. Rajoy.

En fi el debat el deuria veure tanta gent què cadascú es pot crear la seva pròpia opinió.

Foto: Mangada del bloc del Jordi Ballart.





No hay comentarios: