miércoles, febrero 21, 2007

A Terrassa, a Catalunya, al món: NO US VOLEM!




LA JSC DE TERRASSA CONDEMNA ENÈRGICAMENT LA BRUTAL AGRESSIÓ CONTRA MEMBRES DE LA JC I JEV


La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) de Terrassa condemna de forma rotunda i enèrgica la brutal agressió contra membres dels col·lectius de Joves Comunistes (JC) i Joves d'Esquerra Verda (JEV), ocorreguda la nit de dissabte passat al centre històric de la nostra ciutat.

Estem davant d’una agressió feixista en tota regla. I a la nostra ciutat, a la nostra societat, la violència sectària i feixista no hi té cabuda.

Als agressors els hi diem ben clar: Aquí no hi teniu lloc. Nosaltres, els partits polítics democràtics, us combatrem amb la paraula, amb les accions, amb la representació política i amb la llei. Totes les opcions es poden defensar respectant els altres. Però sense aquest respecte aquí no hi teniu lloc, aquesta no és la vostra ciutat i aquest no és el vostre món. No us volem. Fora!

L’acte de dissabte passat té uns responsables directes clars. Confiem en que les forces de seguretat s’encarreguin de trobar-los. La justícia no ha de deixar sols a aquells que aposten per les idees, per la convivència i per un món amb menys desigualtats socials.

Ens solidaritzem amb els companys víctimes d’aquests atacs feixistes. Ens trobareu al vostre costat en la lluita contra la injustícia, la barbàrie i el feixisme.

I ens adherim a la concentració de repulsa que tindrà lloc aquest dissabte, 24 de febrer, a les 18h. davant l’Ajuntament.

No hay comentarios: