lunes, febrero 26, 2007

Gràcies!



Una vegada més a tots els voluntaris (que no sou pocs) que confieu en la nostra tasca.
Gràcies a tots els col·laboradors de Carnestoltes, als voluntaris dels 3 tombs, als voluntaris que van diàriament o puntualment al centre d’atenció d’animals, als que repartiu aliments , als que feu acompanyament a la gent gran, a tots!
Gràcies per tornar a donar suport a Una poma per la vida activitat d’aquest dissabte als supermercats Condis.
Per als que no sabeu que es el projecte Una poma per la Vida. Una poma per la vida és una campanya solidària envers les persones afectades d’esclerosi múltiple i que alhora promociona el consum de fruita (concretament pomes), un aliment saludable.

Una poma per la vida, és una campanya de participació ciutadana, que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte la problemàtica amb la que conviuen prop de 4.000 famílies a Catalunya.
Divendres i dissabte de 10:00 - 13:00 i de 17:00 – 20:00 als supermercats Condis de Tot Catalunya es podrà adquirir una poma solidària per 1,5 Euros. Aquest any també s’incorpora a la poma l’ associació AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia). I amb una mica de sort tornem a comptar amb el suport del grup de bombers joves de Viladecavalls (Què per cert són genials!).

Tots a comprar pomes!!!!!!!!!!!

No hay comentarios: