jueves, noviembre 08, 2007

No vull ser Pretty Woman a costa del medi ambient!




Sempre he estat un gran fan de Júlia Roberts recordo quan era una mica més jove peli que estrenaven al cine patapum! Primera sessió i es que amb aquell Pretty Woman em va captivar. Sempre dic que es boca buzón però en fí m’agrada com actriu així és la vida.

Avui només faig una petita crida i és què els ciutadans/es no hem de ser anuncis ambulants de les botiguetes, que en guanyem d’anar amb 100.000 bosses mig buides pel carrer? Centralitzeu tot en una bossa i si porteu “petate”, bolso, etc. Amortitzeu-lo.
Si no es dona el cas i acabeu amb 1000 bosses com pot passar en un cas : Vaig al Mercadona a comprar iogurts i acabes sortint amb mitja botiga amb les bosses de plàstic que et deixen la marca a les mans i recordes el nom del porc!

Nois/es un cabàs com el de tota la vida va bé i sinó el carrito en cas dels supers.
I si aneu a comprar roba... penseu que no es una rentadora i en una bossa pots barrejar colors, mides i estils.

Bona setmana a tots!!!!

Article Relacionat: http://caleidoscopeeyes.blogspot.com/2007/05/contenidor-groc.html
De la meva amiga postal Laura Abad ; )

1 comentario:

Lucy in the sky dijo...

Ei Xavi!! Totalment d'acord, quan anem a comprar a part del munt de bosses de plàstic comprem moltíssima brossa, i amb això em refereixo al munt d'envasos amb els que venen els aliments i productes que comprem!! Reciclar és una bona manera d'aprofitar aquestes deixalles, però també és interessant comprar productes que portin la mínima quantitat d'embolcalls (tot i que ja se que sovint és difícil de fer...).

Un carro per la compra és molt útil, necessites menys bosses de plàstic i la càrrega és molt més fàcil de portar.