domingo, octubre 28, 2007

1982 - Pel Canvi!





Avui 28 d’Octubre, els i les socialistes recordem aquella victòria de Felipe González l’any 1982. Aquell va ser l’inici d’un govern d’esquerres on l’ Aintzane Conesa de St. Cugat i jo mateix vam ser la primera generació en poder gaudir.

Avui al a seu central del PSC al C/ Nicaragua presentàvem l’acte commemoratiu on han intervingut els companys: Anna Balletbó , Raimon Obiols (Virtualment), Narcís Serra, Carme Chacón i el nostre primer secretari i President de la Generalitat de Catalunya el company José Montilla.

El MH President ens ha fet patir fins al darrer moment ja que ha atès la visita del President del Govern a una visita inesperada a les polèmiques obres del traçat de l’ AVE a Catalunya on ha reconegut que hi ha hagut errors i que aquests es solucionaran de la millor manera possible sempre pensant en garantir la seguretat dels treballadors i dels veïns.
Tot i així tant el President de la Generalitat com el President del Govern ens han volgut agrair el comportament exemplar dels veïns del Gornal i Bellvitge que porten més de dos anys suportant les obres i en el cas de José Montilla ha marcat que aquest comportament es molt més exemplar que el de molts dirigents polítics.

En definitiva ha estat una jornada de record amb moltes emocions i jo personalment m’ho he passat d’allò més bé! Gràcies a la mega presentadora Aintzane i les seves improvisacions, gràcies als companys/es de Terrassa que avui també estaven allà i es que estar envoltat de coneguts... sempre et fa estar més tranquil.
I Gràcies al Lluís Clotet per el disseny de la Samarreta Naranjito.

Bona setmana!!!!!!



Spot: Eleccions 1982 PSOE.
Música acte: Hay que cambiar ( Miguel Rios )

3 comentarios:

Raúl Moreno dijo...

Felicitats per l'acte d'ahir, Xavi!.

Raül.

Carles Oriach i Font dijo...

"Cercanias" també és amb Z de Zapatero? XDDDD

Anónimo dijo...

Va ser un bona sorpresa, sniff sniff !!