jueves, diciembre 13, 2007

La marató de Tv3 - 905 11 12 13

Diumenge 16 Catalunya bategarà !



Aquest serà el primer any després de molts què no estaré a l’ Annex del Palau St. Jordi despenjant el telèfon a la Marató de tv3. Mítica Frase: La Marató de Tv3 Bona tarda ! I així durant 3 hores què passen volant amb forces anècdotes tanta és l’anècdota que gairebé un dia si ens descuidem repetim torn!!! 6 hores al telèfon, super fuerte, jejejeje. Però val la pena, aquell encís que tenim els voluntaris. Moltes organitzacions de Terrassa preparen actes per aquest cap de setmana. Ja no demano llevar-se d’hora per anar a corre però si una trucadeta perduda al 905 11 12 13. i un donatiu per petit que sigui.

Algunes de les trucades:

Marató 2004: ( El càncer), Alguna avia que donava poc del què tenia perquè havia perdut el seu marit i apart del donatiu seguit d’una explicació de com va anar tota la malaltia, trucada què atens més emocionat què altre cosa.

Marató 2005: (Alzheimer i altres malalties del cervell). Un nen petit que trenca la guardiola perquè l’avi el pugui recordar d’aquí uns dies.

I aquestes trucades que semblen tant tòpiques fan que el cor pari de bategar durant uns moments i et faci veure lo afortunat que pots arribar a ser.

Web: http://www.tv3.cat/marato/
Blog: http://blogs.ccrtvi.com/marato2007

3 comentarios:

Enric Tomàs dijo...

Tu ho has dit. La Marató és potser la más gran iniciativa d'aquest petit país. Quan acaba la jornada i revelen la quanti recaptada, em sento més orgullós de ser català.
Bon nadal!

Anónimo dijo...

La Marató de TV3 ha recaptat, fins al moment de tancar el programa, 6.031.309 milions d'euros. Aixó és una nació solidaria! Enhorabona Catalunya!

Unknown dijo...

Aquest any la solidaritat fins el moment és de: 6.923.480€ , qui vulgui i pugui encara pot fer donatius al servicaixa de * La Caixa.