sábado, diciembre 29, 2007

Els pastorets






Quin fart de riure :P

martes, diciembre 25, 2007

jueves, diciembre 13, 2007

La marató de Tv3 - 905 11 12 13

Diumenge 16 Catalunya bategarà !



Aquest serà el primer any després de molts què no estaré a l’ Annex del Palau St. Jordi despenjant el telèfon a la Marató de tv3. Mítica Frase: La Marató de Tv3 Bona tarda ! I així durant 3 hores què passen volant amb forces anècdotes tanta és l’anècdota que gairebé un dia si ens descuidem repetim torn!!! 6 hores al telèfon, super fuerte, jejejeje. Però val la pena, aquell encís que tenim els voluntaris. Moltes organitzacions de Terrassa preparen actes per aquest cap de setmana. Ja no demano llevar-se d’hora per anar a corre però si una trucadeta perduda al 905 11 12 13. i un donatiu per petit que sigui.

Algunes de les trucades:

Marató 2004: ( El càncer), Alguna avia que donava poc del què tenia perquè havia perdut el seu marit i apart del donatiu seguit d’una explicació de com va anar tota la malaltia, trucada què atens més emocionat què altre cosa.

Marató 2005: (Alzheimer i altres malalties del cervell). Un nen petit que trenca la guardiola perquè l’avi el pugui recordar d’aquí uns dies.

I aquestes trucades que semblen tant tòpiques fan que el cor pari de bategar durant uns moments i et faci veure lo afortunat que pots arribar a ser.

Web: http://www.tv3.cat/marato/
Blog: http://blogs.ccrtvi.com/marato2007

domingo, diciembre 09, 2007

Els hi tinc tanta mania!!!!


Si algun amic ja els hi volia tirar pedres als pares noels repel·lents que es poden comprar als tot a cent... ( 0,6 ) o als “xinos”. Des d’aquest matí encara els hi tinc més tirria. Situació: El Xavi torna de festa a unes hores intempestives , conductor prudent, festa a base de cocacola i redbull ( Prudent no per l’estómac). I patacada al vidre del cotxe, sense patir un infart de miracle ( El cor no avisa), veig què he atropellat un pare noel què ha vingut del cel!!!! Bé de fet ell em va atropellar a mi... i m’ha esquerdat una mica el vidre ( Que cabróóóón!). I amb els dies de vent han resultat ser una mica perillosos. Avui també amb un parell d’amics hem vist un cap de pare noel a terra i el cos penjat d’un balcó ( feia més por que gràcia). Quina imatge als pobres nens...
Rudolf on ets? Reis d’orient canvieu la ruta i veniu per les clavegueres que allà no passa vent.
Bona setmana!!!!!!!!! I MORT ALS PARES NOELS DELS BALCONS.

viernes, diciembre 07, 2007

Good bye Txutxi

Amigos para siempre
Means you'll always be my friend
Amics per sempre Means a love that cannot end
Friends for life Not just a summer or a spring
Amigos para siempre !!!!!!!!

Doncs un altre què pira, aquesta vegada ha estat en Txutxi, la rana gustavo de la meva agenda i una de les persones què malgrat la distància entre OEST-SUD del Vallès més m’ha conegut en aquesta vida. Cerdanyolenc de mena i amb aspecte aparent de hooligan amaga un gran cor català (massa català poder), el xiquet ha marxat a viure a Menorca a treballar per un petit i humil diari on de ben segur espero què aprengui molt per tornar ben aviat al nostre costat.
Per un costat me’n alegro molt per ell , un nou camí, un nou futur, noves històries per explicar però m’entristeix al recordar les nostres festes, els nostres disbarats, el nostre món d’ IKEA amb armaris empotrats. La primera foto junts i és la del seu comiat.
Fins aviat Roger!
Un parell d’articles què m’encanten: http://www.abc.es/hemeroteca/historico-26-08-2007/abc/Catalunya/al-final-les-coges-cariño_164522608805.html

http://www.abc.es/hemeroteca/historico-22-08-2007/abc/Catalunya/a-la-espera-del-miracle_164469595889.html


( SISI, ABC! Tothom pot tenir un passat fosc).

Per cert... ens queda pendent un matí a Souvenir ( No tinc pas la intenció de condonar una festa.).