miércoles, diciembre 31, 2008

BON ANY 2009 PLE D'ALEGRIA.



Bé, l'any arriba al seu final. Aquest any no enriquiré telefònica amb els sms , només espero que el 2009 sigui igual o millor que el 2008. I recordarem el millor de l'any ( compartir amb vosaltres algunes estones ) , i el pitjor ( LES BIO-ESTRELLES DE NADAL DEL CENTRE?¿?¿?¿? hi ha gustos per tot ;)), qui dia passa any empeny. No faré bons propòsits, em resigno a pagar un gimnàs que no aniré, no faré cap règim i si al final i penso em posaré eles calçotets vermells perquè amics el destí no sap si avui porto calçotets o no, ni si he de beure cava antihigiènic amb algo d'or dins.
El que estic plenament convençut és que de totes les coses dolentes del 2008 m'han enfortit pel 2009 gràcies a alguns de vosaltres, i això converteix les desgràcies en alegries. L'alegria de poder comptar amb el suport dels meus.

Els reis d'aquest any passaran, i jo només demano al patge xiu xiu al igual que he fet a Madrid desconectar a Roma uns dies.

BON ANY 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

martes, diciembre 16, 2008

La Marató de la Crisi



Un cert temor de tots apuntava una Marató de TV3 fluixa a nivell econòmic. Amb això no vull desmerèixer ni molt menys els gairebé sis milions d’ Euros recaptats.
Lluny de ser sociòleg dos factors apunten a aquesta xifra força lluny dels gairebé vuit milions d’ Eruos del 2007.
- Primer de tot i l’innegable fruit de la crisi van fer que les trucades disminuïssin a nivells mai esperats , els telèfons no sonaven com havien de sonar, i és que 14 trucades en 3 hores no és una bona estadística que estaà força lluny de les gairebé 40 que es solien rebre en el mateix temps. Marcar també que la gent solidaria ho és ara i sempre i els seus donatius poder havien disminuït de 50€ a 20€, però per poc que es pugui es col·labora deien.
- Segon factor. I una mica més delicat, la nostra societat no sap percebre les malalties mentals greus com una enfermetat. Un càncer, l’ Alzheimer o el cor per molta gent no és comparable a una crisi d’ansietat, una depressió o una esquizofrènia. Suposo que si no has patit mai una crisi d’ansietat no la pots valorar molt més enllà del “cuento” , jo per sort i ara toco fusta no n’he patit cap però… apuntet apuntet…

Per sort aquest any vaig veure brillar l’optimisme al telèfon de trucades d’entitats. Durant una llarga estona vaig estar emboltat de llistats d’entitats que havien organitzat actes. Clauers de Tió, Pessebres vivents, xocolatades, xerrades etc. Els diners entraven al comptador a “grans palades” , i això s’ha de fer mobilitzar a la gent del carrer i pedagogia i fer entendre que hi ha problemes que no son individualitzats i que son problema de tots i lluitar per la recerca de solucions.

És innegable que amb més o menys poder adquisitiu els i les catalanes som solidaris dins i fora de casa, el millor desig pel 2009 apart de gaudir de bona salut és esperar una bona recuperació de la economia que ens beneficiarà a tots.

Bona entrada de festes sense gaires llums de Nadal als carrers del centre de Terrassa. Vigileu l’estómac amb els dinars i sopars d’empresa i sobretot si heu begut no agafeu el cotxe. 0,0

viernes, diciembre 12, 2008

LA MARATÓ DE TV3 2008



LA MARATÓ DE TV3 – JUNTS FAREM SORTIR EL SOL

Aquest diumenge 14 un any més TV3 sensibilitzarà als catalans de totes les edats amb la dissetena edició de la Marató , aquest any la temàtica és :Les malalties mentals greus , molts son els que il•lusionats des de casa miren com va augmentant el comptador què fa realitat el projecte solidari català per excel•lència amb els donatius anònims i esporàdics.

Moltes seran les entitats de la ciutat que faran activitats per fer augmentar aquest comptador, però a l'altre costat de la línia de telèfon s'amaga la complicitat d'un/na voluntari/a que poder porta la marca Terrassa darrera , aquest any igual que les edicions anteriors un equip format per més de 20 Voluntaris Terrassa es posaran a l'altre costat del telèfon rebent trucades emotives, trucades que només l'altruisme pot atendre com es mereix un donant.

Terrassa és capital en persones i solidaritat i aquest diumenge 14 de Desembre els membres de Voluntaris Terrassa volem animar a tota la ciutadania a fer realitat aquest projecte trucant al 905 11 12 13 ,
JUNTS FAREM SORTIR EL SOL.


VOLUNTARIS TERRASSA
MARATÓ TV3 2008

lunes, diciembre 08, 2008

Puente Vic-Razz



Podría haber sido una noche de domingo cualquiera pero resultó ser puente y así nos pusimos manos a la obra en el último momento.

Pasé un dia medio amuermado en casa dormí más no poder después de pasar un frio de miedo el dia anterior en el Mercat Medieval de Vic, sueño, recados y limpiar la casa ocuparon parte del dia que acabé endulzando cenando en el bar de y con unos amigos en Terrassa se perfilaba el fin de un dia y la resisténcia de mi cuerpo a dormir era mayor que la de salir de fiesta y así empezó todo.

Direción Barcelona ( menos frio que en Terrassa y más fiesta), quedé con un colega del pueblo vecino y en un plis plas respetando los limites de velocidad estabamos en la puerta de Razzmatazz donde nos vimos envueltos en una sesión fuera de lo normal. No abundaba la gente y la música era lo más parecido a volver a las mejores sesiones de los años 90. Bailamos en Lolita, The Loft pero la palma se la llevó la madre de las salas. RAZZ CLUB que nos brindó con un concierto de Snap-Space. Yo solo conocia la canción del video pero bueno la sesión fue genial.

Lo más parecido a una escapada que hice fue a Vic en el Mercat Medieval donde lo que mejor resume este Festival es la frase. ( Venen els pixapins, els hi donem un pà i marxen feliços )

Lo cierto es que tengo de nuevo la mente despejada que ya tocaba y ahora a preparar los dias pre navideños sin luces en el centro de la ciudad y mirando al cielo que no caigan estrellas.