viernes, abril 13, 2007

LA JSC DE TERRASSA INICIA UN DIÀLEG AMB ELS I LES JOVES DE TERRASSA PER ENRIQUIR EL PROGRAMA ELECTORAL DE JOVENTUT



En motiu de la celebració de les properes eleccions municipals el 27 de maig i per culminar la redacció del programa electoral en matèria de Joventut i Lleure del PSC, l’agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha iniciat un procés de reflexió conjunta amb els i les joves terrassencs per tal de conèixer de primera ma les seves inquietuds i necessitats. L’objectiu és donar-hi resposta a través de la proposta programàtica socialista.

Amb el lema “Fes que els joves pintem” pretenem recollir les propostes dels joves i demanar-los el seu suport de cara els propers comicis municipals. Creiem que recolzar l’actual alcalde Pere Navarro i la seva candidatura, integrada per persones joves en llocs destacats, és la millor garantia que siguem escoltats i poguem incidir en les polítiques públiques que es tirin endavant des de l’Ajuntament. Ara més que mai hem d’aprofitar que som escoltats per fer sentir les nostres reivindicacions.

Tanmateix, la campanya “Fes que els joves pintem” és una mostra de la nostra més profunda creença en una nova manera de fer política: més propera a la gent, més dialogant, més desacomplexada, més natural i espontania. Volem acabar amb la desafecció política que pateix el nostre país i recuperar el valor i la confiança en la política i en els polítics. Des de l’Ajuntament ens comprometem a mantenir un diàleg intens i fluid amb els ciutadans i ciutadanes, especialment amb els més joves, per tal integrar-los en la gestió de la quotidianeitat política de la ciutat.

Durant el mes d’abril i fins començament de maig, la JSC de Terrassa estarà present allà on hi hagi adolescents i joves: als instituts de secundària, a la universitat, a les places i carrers, als equipaments esportius, a les entitats, a internet, a les biblioteques, al bus nit, als bars i discoteques… volem conversar amb sinceritat amb els joves.

Per aquest motiu hem editat uns fulletons on ens poden fer arribar les seves inquietuds i propostes, i on els nens i nenes de Terrassa poden dibuixar la ciutat que voldrien.


Durant les properes setmanes estarem presents a diferents activitats ciutadanes: el 22 i 23 d’abril a la Plaça Vella i pels carrers del centre, a la Fira Modernista, als partits de futbol del Terrassa F.C., etc.

Hem creat un blog a internet per convidar els joves a fer-nos arribar les seves propostes i per discutir sobre les nostres. Un espai on anirem publicant periòdicament les idees i els dibuixos que ens facin arribar . Volem que aquesta pàgina es converteixi en un punt de trobada entre la nostra organització política i els joves de la ciutat.

L’adreça és la següent: http://www.fesqueelsjovespintem.org


Per més informació posar-se en contacte a través del 93 780 10 00 o bé al 630 82 70 11.

No hay comentarios: