martes, mayo 15, 2007

Terrassa batega.



Aquests dies els/les socialistes terrassencs externalitzem el nostre batec del cor per omplir les artèries de la ciutat d’una sang vermella, sang oxigenada amb nous rostres , nous compromisos i noves il·lusions pensades per als/les ciutadans/es de totes les edats.
Compartim aquests dies amb altres colors polítics, amb altres companys amics que també lluiten perquè tots puguem exercir el nostre dret democràtic el proper 27 de maig. Però sense cap dubte el programa del PSC es el programa de les persones per excel·lència, un programa que ha esdevingut participatiu entre els terrassencs i terrassenques de totes les edats. La JSC demanem el vot dels joves, demanem que exerciu el dret per el qual tants familiars nostres van lluitar.
Gràcies a tots els que vindreu a votar i gràcies molt especialment al centenar de joves que divendres ens veu mostrar la vostra confiança acompanyant el nostre alcalde. www.fesqueelsjovespintem.org , aquí anirem informant sobre les nostres propostes pensades amb i per vosaltres.

1 comentario:

Toni Lomas dijo...

És un plaer col·laborar amb persones com vosaltres. La vostra campanya és molt encertada i arriba a convèncer des d'un primer moment. Gràcies per pensar de nou en Castellar. Continuarem col·laborant amb vosaltres.