viernes, marzo 30, 2007

Murder, She Wrote



I fil a l’agulla ja començo a posar fí a una altre etapa de la meva vida, què m’ha marcat moltíssim per bé evidentment... i m’ha aportat molts coneixements, però com tot arriba un relleu i aquest relleu s’ha de preparar molt acuradament i mentrestant.... Tornar a fer coses per disfrutar

Imatge: Cluedo (Organitzat C.E. La Canya ) a una trobada de monitors d’esplais a nivell de Vallès Occidental.
Qui va ser l’ assassí? Tenim:
·Dionís: Botones. Quim
·Perpètua: Propietària del 80% de l’hotel. D’uns 86 anys, cega. Silvia (Mev)
·Simó: amo del 20% del negoci, fill de la Perpètua. Uns 38-40 anys. Carles (mev)
·Lluïsa: dona del Simó. Uns 26-30 anys. Amant del Damià. Belén (canya)
·Damià: Criat. Té una aventura amb la Lluïsa. Fidel (canya)
·Cassandra: Criada. Té una aventura amb en Simó. Paula
·Fabià: Majordom. Xavi Co(canya)
·Brígida: Criada. Tat (Canya)
·Jeroni: Jardiner. Xavi Ca(canya)((Menda Lerenda!)

Primer Crim.
Menjador: En Simó, l’amo de l’hotel, proposa un brindis per l’èxit que està tenint la conveció de monitors del Vallès que s’han aplegat aquest cap de setmana a l’hotel. I s’acosta amb la Lluïsa a servir el cava als criats com a símbol de que avui el servei també pot beure. En Damià, un dels criats, mor enverinat per la copa de cava. Perquè ha mort en Damià?
Com per avorrir-me...

Us convido a esbrinar-ho poc a poc.

C.E. LA CANYYA (c) TOTS ELS DRETS RESERVATS :P.

martes, marzo 27, 2007

Condenan a una mujer en España por abandonar a su perro


Por algun sitio se tenia que empezar...
Una mujer fue multada por abandonar a su mascota, una perra llamada Nena, en la primera sanción de este tipo que se impone en España, según publicó la edición digital del diario El País.
La asociación El Refugio comenzó el proceso judicial después de encontrar abandonado al can, un caniche negro mestizo, en las inmediaciones de la localidad segoviana de Los Angeles de San Rafael con quemaduras en más del 70 por ciento de su cuerpo.

Los miembros de la asociación localizaron a la dueña a través del microchip del animal y la denunciaron ante el Juzgado de Instrucción número 1 de Segovia, que sentenció a favor de la dueña, explicó en su página web (www.elrefugio.org).

El Refugio apeló ante la Audiencia Provincial de Segovia que ahora ha estimado el recurso y condena a la mujer por una falta de abandono de animal doméstico a la pena de 15 días de multa, con cuota diaria de seis euros, y arresto sustitutorio de un día por cada dos cuotas impagadas, además del pago de los costos del primer juicio, agregó.

"Esa sentencia es un gran paso adelante en la protección animal," declaró a la cadena SER su presidente, Nacho Paunero. "Desde El Refugio aplaudimos cada párrafo de los siete folios redactados por la Audiencia Provincial de Segovia. Nos sirve esa sentencia para continuar trabajando y lo mejor de todo es que Nena está ya felizmente adoptada," añadió.

El articulo 631.2 del Código Penal castiga a "quienes abandonen a un animal doméstico en condiciones en que pueda peligrar su vida o integridad."

Es la primera sentencia que se hace pública y que crea jurisprudencia menor, ya que no cabe contra ella recurso alguno, aseguró la asociación.

El Refugio dijo que está inmerso en más de 70 procedimientos penales, civiles y administrativos en la Comunidad de Madrid, Castilla León, Castilla la Mancha y Extremadura.

Terra

lunes, marzo 26, 2007

Malalt d'amor pel meu país--->Qui farà de Llach?



Probablement aquesta serà una de les frases que tancarà un capítol de la història musical catalana i aquesta era també la pregunta d’un bon amic Cerdanyolenc. I com diuen alguns dels meus amics en un atemptat contra la cultura ahir es va celebrar a Santa Coloma de Gramanet l’aniversari de Ràdio Teletaxi on per mandra profunda no vaig anar, mandra d’agafar el cotxe desplaçar-me i buscar una hora robada a l’endemà. I fora d’en Lluís Llach ahir els LAX’N’ BUSTO van presentar el seu nou Pemi Fortuny. Un nou Lax sense en Pemi i ara amb la veu de Salva Racero i que alguns comentaris diuen que la cosa promet, ara només toca esperar un concert i reviure el somni d’una nova nit amb els amics i amb els renovats LAX.

I si encara no ho sabíeu m’encanta Lax’n’busto (Els que heu estat víctimes de pujar al meu cotxe sí).

Bona setmana a tothom!

miércoles, marzo 21, 2007

Para todos los conductores menores de 26 años.

Publicidad gratuita para Línea Directa (aunque digan que no buscan beneficio la noticia es bastante interesante).

La compañía aseguradora Línea Directa lanzó hoy un nuevo servicio por el que ofrecerá asistencia y traslado nocturno a los jóvenes, menores de 26 años, que tengan contratada una póliza, en el caso de que hayan bebido alcohol y no se encuentren en condiciones de coger su vehículo.

Este servicio de 'Asistencia Nocturna a Jóvenes' tiene como objetivo reducir la siniestralidad y se prestará de manera gratuita, en toda España, todos los días de la semana, en la franja horaria comprendida entre las 00,00 y las 07,00 horas.

Este nuevo producto, presentado por la secretaria general de la compañía, Dolores Dancausa, cubrirá traslados de hasta 25 kilómetros entre el origen y el domicilio de los conductores menores de 26 que tengan contratada la cobertura de Asistencia en Viaje (9 de cada 10 jóvenes asegurados están adscritos a esta modalidad).

En un taxi
En estos casos, la compañía ofrecerá dos opciones: traslado del conductor y acompañantes desde el punto solicitado a su domicilio con un servicio de taxi y traslado del vehículo al lugar indicado con grúa. Los jóvenes que soliciten este traslado deberán de estar junto a su coche en el momento de ser atendidos.

'Queremos aportar una solución innovadora para evitar víctimas de accidentes de tráfico, apostar por una conducción responsable de los jóvenes y concienciar de que beber y conducir es absolutamente incompatible', destacó la responsable de la compañía.

Línea Directa se ha marcado como objetivo reducir la siniestralidad en un 2,8 por ciento. Para ello, prevé ofrecer un centenar de servicios a la semana (5.000 al año) a un total de 70.000 jóvenes y con una inversión de 400.000 euros al año.
Asistencia ilimitada
D
ancausa subrayo que la compañía 'no persigue ningún beneficio económico' con esta iniciativa y que la solicitud de este servicio no supondrá la penalización del cliente en el coste del seguro. De hecho, se podrá requerir esta asistencia 'un número de veces ilimitado'.

Según datos de esta compañía, los jóvenes de entre 18 y 30 años representan el 30 por ciento de los muertos en carretera (1.400 al año) y el 42 por ciento de las víctimas de accidentes de tráfico. Por otro lado, de los jóvenes fallecidos a bordo de un coche, el 63 por ciento son conductores y un 37 por ciento pasajeros

Articulo de:
Terra Actualidad - Europa Press

lunes, marzo 12, 2007

És millor penedir-se quan t’has equivocat que penedir-se de no haver-ho fet.



Gran frase! Si senyor a contra rellotge no paro de prendre decisions últimament i aviat en ve una de forta! I el món no para de rotar i la gent del meu voltant tampoc para de prendre decisions. Els que es casen, els que es separen, els que tenen fills... (GRIMA!), que cadascú s’apliqui la frase al seu conte.
Bona setmana!!!!!!


Video: Ventdelplà (La lletra de la cançó el millor)

jueves, marzo 08, 2007

PER LA VERITABLE IGUALTAT, PER UNA SOCIETAT MÉS JUSTA



Manifest de la Joventut Socialista de Catalunya amb motiu del Dia
Internacional de la Dona.
La Joventut Socialista de Catalunya, davant la celebració del Dia Internacional de la Dona, vol manifestar el seu ple compromís en la consecució de la veritable igualtat entre homes i dones. Entenem que aquest compromís, però, requereix del treball constant. Dia a dia, a la vida pública i privada cal lluitar contra la xacra social que suposa la discriminació per raó de sexe.
Valorem molt positivament els passos que s’estan donant en aquesta lluita, especialment, el projecte de Llei Orgànica de la Igualtat Efectiva de Dones i Homes que s’està tramitant a les Corts Generals i apostem per la continuïtat d’aquesta implicació dels responsables polítics en la consecució de la igualtat, especialment, en tres àmbits fonamentals.
Mercat laboral. És necessari acabar amb les nombroses desigualtats que es produeixen en aquest àmbit. Així, cal lluitar contra les desigualtats salarials que a Espanya suposen que el sou dels homes estigui, com a mitjana, un 40% per sobre que el sou de les dones. També cal garantir la promoció i l’ascens de dones als llocs de responsabilitat de les empreses; a la vegada que es treballa pel foment de la reducció de la feminització de determinades ocupacions, el que contribueix a la perpetuació del rol de la dona com a esposa i mare relegada a l’àmbit privat. Cal treballar també, per disminuir les taxes d’inactivitat femenina, així com, les taxes d’atur femení, ambdues molt per sobre que les mateixes taxes en el cas dels homes.
Corresponsabilitat. Cal assolir la responsabilitat compartida d’homes i dones en les tasques domèstiques. Només d’aquesta manera es podrà fer efectiva la participació activa de les dones en els diferents àmbits de la vida laboral, política, cultural i associativa de la societat, una fita bàsica en l’assoliment de la igualtat real entre dones i homes. Presència política i institucional. La menor presència femenina en càrrecs de responsabilitat en els partits polítics i les institucions s’ha de combatre amb energia. Únicament serem capaços de dur a terme una política i unes actuacions públiques adients si som capaços d’analitzar la realitat que ens envolta també amb la mirada de les dones. Per tant,apostem per la potenciació d’una major presència de dones en llocs de responsabilitat política. A la Joventut Socialista de Catalunya lluitem, en definitiva, per la consecució d’un nou pacte social entre dones i homes que permeti una veritable igualtat. Que permeti, en definitiva, una societat més justa.