miércoles, julio 09, 2008

FESTA MAJOR 2008


Avui posem fi a una nova edició de la Festa Major de Terrassa, no és tan gran com la Semana Grande de Bilbao o els San Fermines de Pamplona, però en molts pocs dies s’aconsegueix crear un espai plural on tots els terrassencs i terrassenques en un moment o altre troben el seu espai. Aquest any no ha sigut un any de grans concerts però aquesta vegada ha estat la ciutadania qui més o menys ha pogut escollir el que volia escoltar. Sergio Dalma amb el seu nou disc i les seves mítiques cançons (Bailar pegados i Galilea) és el que podríem considerar més popular dels grups que han vingut. Per un públic més jove hem tingut Obrint Pas i els seus teloners els terrassencs i amics Kayo Malayo els que poc a poc s’obren el seu propi pas en aquest difícil camí musical lluny de les facilitats que ofereixen els amics OT. Dilluns gris no va ser cap inconvenient per retrobar nens i nenes amb els seus pares, casals al parc de Vallparadís i degustar la popular xocolatada. Com no aquest any els Voluntaris han tornat a sortir el carrer entre agendes, gastroenteritis i altres coses hem anat una mica justos de temps però el fet de tornar a caminar poc a poc ja ha servit per fer començar a brollar l’entitat novament. Avui posarem punt i final amb el mític castell de focs piromusical, on s’aplegarà una riuada de gent a la "muntanyeta"i no podran aguantar les ganes de cridar oooh! Quan vegin un coet esclatar. ( XQ DIEM OH?¿?¿? estem en crisi i ens fa mal cremar els diners? ), diem OH, perquè la llum i color ens agrada ni més ni menys.
Espero que tothom hagi gaudit d’aquesta Festa Major ara els Voluntaris ja es preparen per una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple.
El proper dg. 13 tothom a les piscines ( CN Terrassa i Vallparadís ) a fer una capbussada per conscienciejar-se amb aquesta malaltia. Si tinc temps faré un post d’això.

No hay comentarios: