martes, julio 15, 2008

NO 65h CECOT



Empresarialment parlant la meva societat forma part de la patronal CECOT no és un fet rellevant, una patronal que disposa de grans mitjans de comunicació i un excel·lent equip d’assessors en diversos àmbits, una patronal capdavantera a tot Catalunya. Sense més preàmbuls,a nosaltres ens agrada poder guanyar diners i tenir una vida digne sense rebutjar el benestar social atacant els drets laborals. ( L’únic que ens podem permetre el luxe d’atacar és el benestar dels socis de la mateixa empresa ).
Per aquest motiu des del meu humil bloc expresso el meu total rebuig al manifest de CECOT a LAVANGUARDIA i a la resta dels seus afiliats.
Un manifest que oblida en tot moment que s’està atemptant contra la seguretat i la salut a la feina, un manifest que oblida la conciliació enter la vida laboral i la familiar-personal.
És cert que en alguns casos molt puntuals i per circumstàncies de la producció actualment es poden pactar augments de jornades laborals fins a 63h setmanals sense passar-ne els 15 dies. No oblidem que lluny d’aquest acord marc podem passar de l’ús a l’abús del mateix i sota cap concepte ni la unió Europea ni l’ Estat Espanyol han de facilitar l’explotació laboral als treballadors.
Des d’aquí animo a dir NO la Modificació de la Directiva Europea sobre el temps de treball.
Notícia CECOT: http://www.cecot.es/cecotimpulsa/num20/noticia_01.htm

1 comentario:

cesca dijo...

Desde aqui i ara,dic..No,No,No,aixo es anar enrere,es miri com es miri,ja esta bé de maquillar l'esclavitut.Els xinos ja ho fan prou bé.

Europa és una altre historia..¿o no?.

Encara que ens quedem sols,hem de ser progresius en el conquirement de drets.