miércoles, julio 02, 2008

Post Sant Joan '08




La paraula èxit seria la més encertada per catalogar la primera revetlla de Sant Joan que va organitzar Voluntaris Terrassa per iniciativa pròpia i tirant de mitjans propis.

Els altres dos grans col·laboradors ja han fet els respectius post en els seus bloc/fotolog. En Carles com a coordinador musical i el Marc com a infrastructura de barra.

Tot va començar ara ja fa uns mesos a la terrasseta d’un bar. Voluntaris Terrassa s’ha plantat als seus 15 anys de vivència a Terrassa. 15 anys que ha rebut el suport de molta gent i una forma de retornar a la ciutat tot allò que en algun moment hem après de les tantes entitats amb les que hem col·laborat era preparar nosaltres una activitat pròpia. Desconec si ens consolidarem fent revetlles de Sant Joan i/o canviant el format del mateix. Però la cohesió de grup, el treballar junts per una mateixa il·lusió no té preu ni per la ciutat ni per l’entitat.

Voluntaris amb domicili al C/ Martín Díez, 7 l’antiga escola Lanaspa i situat al Barri de Ca n’ Aurell ha provat sort amb una plaça que es realitzen pocs actes, una plaça que hem descobert que s’anomena Sinchi ( Sin chimenea) que porta el nom de plaça del Tint “Al costat de la mateixa hi ha la ConChi (Con Chimenea) Plaça de l’ Anònima.
En aquesta primera plaça la del Tint l’entitat va oferir 4 concerts 2 ( To be Continued i Madame Curie ) d’un caire més familiar i 2 més d’un caire més juvenil on es van obrir les portes a un grup del barri i un altre grup nascut dels bucs d’assaig de la Baumann ( Hadas de Metralla i Punky Bruster). De famílies moltes i d’edats molt disperses i es que a falta de fogueres bones són les revetlles al teu barri amb els teus familiars i veïns, recuperar algunes tradicions mai va malament i amb clau d’èxit a volts de les 00:00 teníem la plaça plena .

Ho repetirem? Ho desconec
Organitzarem nous actes per iniciativa pròpia? Més que probable.
Vindreu? Això depèn de vosaltres.

Aprofito per fer una crida d’auxili i força desesperació i la mateixa entitat com cada any cedeix Voluntaris per a la festa major de Terrassa si esteu interessats en donar un cop de mà. Envieu un mail a xcardona@hotmail.com

1 comentario:

Anónimo dijo...

Felicitats pels 15 anys de voluntaris! i gràcies pel comentari! m'ha fet molta ilusió!:D