miércoles, julio 23, 2008

martes, julio 15, 2008

NO 65h CECOT



Empresarialment parlant la meva societat forma part de la patronal CECOT no és un fet rellevant, una patronal que disposa de grans mitjans de comunicació i un excel·lent equip d’assessors en diversos àmbits, una patronal capdavantera a tot Catalunya. Sense més preàmbuls,a nosaltres ens agrada poder guanyar diners i tenir una vida digne sense rebutjar el benestar social atacant els drets laborals. ( L’únic que ens podem permetre el luxe d’atacar és el benestar dels socis de la mateixa empresa ).
Per aquest motiu des del meu humil bloc expresso el meu total rebuig al manifest de CECOT a LAVANGUARDIA i a la resta dels seus afiliats.
Un manifest que oblida en tot moment que s’està atemptant contra la seguretat i la salut a la feina, un manifest que oblida la conciliació enter la vida laboral i la familiar-personal.
És cert que en alguns casos molt puntuals i per circumstàncies de la producció actualment es poden pactar augments de jornades laborals fins a 63h setmanals sense passar-ne els 15 dies. No oblidem que lluny d’aquest acord marc podem passar de l’ús a l’abús del mateix i sota cap concepte ni la unió Europea ni l’ Estat Espanyol han de facilitar l’explotació laboral als treballadors.
Des d’aquí animo a dir NO la Modificació de la Directiva Europea sobre el temps de treball.
Notícia CECOT: http://www.cecot.es/cecotimpulsa/num20/noticia_01.htm

lunes, julio 14, 2008

Post 25 II



Podria catalogar la nit de dissabte a diumenge com a màgica, a mi mateix se’m feia molt molt estrany combinar diversitat de gent del meu entorn, si que es cert que estic acostumat a veure’ls a tots força sovint però coincidir tots en un sopar… (Els del Faren ja és més normal) Voluntaris i amics de la vida quotidiana que ni es coneixien em van acompanyar a la meva entrada als 26 anyets la passada nit de dissabte a diumenge. La Imma 25 nosaltres ja ho havíem celebrat divendres anant a sopar junts i a veure la primera sessió del Dames màgiques. El que em va fer molta gràcia és rebre anuncis d’agències que et busquen parella felicitant-me l’aniversari. Bé no descarto incloure’m allà ( Cites a Terrassa ). Bona entrada de setmana!

Imatge: Núria Riera també 26 anys. I un servidor.

viernes, julio 11, 2008

13 de Juliol - > 25



El proper diumenge 13 de Juliol faig 26 primaveres, no vull recordar totes aquelles bestiesses de als 27 em caso ( Vaig tard!!! O no ).
Aquest dissabte a les 21:30 farem un petit sopar informal al ja típic bar KENKEH al C/ La Rasa davant de la Plaça Dido. Qui vulgui venir es pot apuntar lliurement.
Avui divendres aniré al teatre alegria a veure l’espectacle de Dames màgiques a veure que tal i si fa honor a la seva publicitat. I a dormir doreta que dissabte a les 09:30 anirem amb Acció Gent Gran a fer Ioga al Parc de Vallparadís.
Recordar també que diumenge celebrem el Mulla’t per l’esclerosi múltiple.
Aquest any s’ha proposat el rècord de gent a l’aigua a les 12:00 del migdia a Terrassa us podeu mullar al Club Natació i a la Piscina – Llac de Vallparadís. Allà trobareu un voluntari Terrassa que us farà un diploma honorífic.
Recordeu que l’ única malaltia que et paralitza és la indiferència.
Bon cap de setmana!

miércoles, julio 09, 2008

FESTA MAJOR 2008


Avui posem fi a una nova edició de la Festa Major de Terrassa, no és tan gran com la Semana Grande de Bilbao o els San Fermines de Pamplona, però en molts pocs dies s’aconsegueix crear un espai plural on tots els terrassencs i terrassenques en un moment o altre troben el seu espai. Aquest any no ha sigut un any de grans concerts però aquesta vegada ha estat la ciutadania qui més o menys ha pogut escollir el que volia escoltar. Sergio Dalma amb el seu nou disc i les seves mítiques cançons (Bailar pegados i Galilea) és el que podríem considerar més popular dels grups que han vingut. Per un públic més jove hem tingut Obrint Pas i els seus teloners els terrassencs i amics Kayo Malayo els que poc a poc s’obren el seu propi pas en aquest difícil camí musical lluny de les facilitats que ofereixen els amics OT. Dilluns gris no va ser cap inconvenient per retrobar nens i nenes amb els seus pares, casals al parc de Vallparadís i degustar la popular xocolatada. Com no aquest any els Voluntaris han tornat a sortir el carrer entre agendes, gastroenteritis i altres coses hem anat una mica justos de temps però el fet de tornar a caminar poc a poc ja ha servit per fer començar a brollar l’entitat novament. Avui posarem punt i final amb el mític castell de focs piromusical, on s’aplegarà una riuada de gent a la "muntanyeta"i no podran aguantar les ganes de cridar oooh! Quan vegin un coet esclatar. ( XQ DIEM OH?¿?¿? estem en crisi i ens fa mal cremar els diners? ), diem OH, perquè la llum i color ens agrada ni més ni menys.
Espero que tothom hagi gaudit d’aquesta Festa Major ara els Voluntaris ja es preparen per una nova edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple.
El proper dg. 13 tothom a les piscines ( CN Terrassa i Vallparadís ) a fer una capbussada per conscienciejar-se amb aquesta malaltia. Si tinc temps faré un post d’això.

domingo, julio 06, 2008

303 Gat per llebre.

Tots sabem que sopar al centre per festa major no resulta gens fàcil. Quan has donat 1000 voltes i acabes en un bar que no et porta bons records decideixes donar una nova oportunitat.
Meeeeeeeec! Error.

Vam acabar al mític 303 i dic mític perquè tinc més mals que bons records. Tot va començar als 16 anys una típica xocolata amb xurros amb gust de peix. ( L’oli es pot canviar!) ,però ahir després de patejar la gana apretava. Així que decidim demanar uns simples entrepans ( Llom amb formatge, hamburguesa, etc. ) Super saludable, triguem 15min per venir a demanar (ole ole ole ) i quan venen prenen nota de les nostres baguettes precioses que ens alleujaran la gana. Patapam!
La baguette s’ha transformat amb un bollycao de carn calenta ( EEEEEEEEEEEX!) , senyor cambrer... s’ha equivocat.
No hay pan!( Avise hombre,no?), y tomate o estamos en Madrid y no lo sabiamos? Es que es Fiesta Mayor ( Ja ho vaig entenent per Festa Major han vingut les Ketchup i els tomàquets estan de públic) . I el pa? Fan el panadero “Chema” a Vallparadís?
Amb una veueta fina una de les noies pregunta... pero esto no tiene el mismo precio que nuestra super Baguette,no?
- Cambrer ( No no ) vale 50 céntimos más que estamos en fiesta Mayor si no os viene de esto.
- (Natrus amb gana ) Pensament: “Nono si tampoco nos viene de esto irnos sin pagar.”
- Bé... deixarem de discutir amb aquest home que ens està prenent el pèl... no hi ha pa i no ho ha dit però l’augment de preu inesperat...
- Sorpresa! Als Veïns de la taula del costat tenen una fabulosa hamburguesa jardinera ( Amb les floretes ), els tomàquets han tornat del concert ! Y eso? Tenim gent VIP al costat? No els coneixem pas...
- Senyor cambrer... pq ellos si y nosotros no?
- Me habeis pedido en pan de Viena ( Viena alomejor podría ser pero no Bollycao) , nono hemos pedido Baguette segur! 6 contra 1 Bucarest no ha arribat encara .
- Pues me he equivocado perdón.

Que li demani perdo al meu estómac no et fot!

En fi, paguem com a bons samaritants (Ens va fer un petit micro descompte) Però una cocacola dp valia 3€! ( Te lo quito de aquí y lo cuelo allí).

Només recordar que si ho podeu evitar trepitgeu aquest “antro” amb les parets llardoses ( Les rajoles es poden rentar!!!!! Ho puc demostrar!) Ah sí! I no patiu si no us veieu als miralls no sou vampirs! Tenen unes quantes capes de greix.

Bona festa Major!!!!!!!!!

miércoles, julio 02, 2008

Post Sant Joan '08




La paraula èxit seria la més encertada per catalogar la primera revetlla de Sant Joan que va organitzar Voluntaris Terrassa per iniciativa pròpia i tirant de mitjans propis.

Els altres dos grans col·laboradors ja han fet els respectius post en els seus bloc/fotolog. En Carles com a coordinador musical i el Marc com a infrastructura de barra.

Tot va començar ara ja fa uns mesos a la terrasseta d’un bar. Voluntaris Terrassa s’ha plantat als seus 15 anys de vivència a Terrassa. 15 anys que ha rebut el suport de molta gent i una forma de retornar a la ciutat tot allò que en algun moment hem après de les tantes entitats amb les que hem col·laborat era preparar nosaltres una activitat pròpia. Desconec si ens consolidarem fent revetlles de Sant Joan i/o canviant el format del mateix. Però la cohesió de grup, el treballar junts per una mateixa il·lusió no té preu ni per la ciutat ni per l’entitat.

Voluntaris amb domicili al C/ Martín Díez, 7 l’antiga escola Lanaspa i situat al Barri de Ca n’ Aurell ha provat sort amb una plaça que es realitzen pocs actes, una plaça que hem descobert que s’anomena Sinchi ( Sin chimenea) que porta el nom de plaça del Tint “Al costat de la mateixa hi ha la ConChi (Con Chimenea) Plaça de l’ Anònima.
En aquesta primera plaça la del Tint l’entitat va oferir 4 concerts 2 ( To be Continued i Madame Curie ) d’un caire més familiar i 2 més d’un caire més juvenil on es van obrir les portes a un grup del barri i un altre grup nascut dels bucs d’assaig de la Baumann ( Hadas de Metralla i Punky Bruster). De famílies moltes i d’edats molt disperses i es que a falta de fogueres bones són les revetlles al teu barri amb els teus familiars i veïns, recuperar algunes tradicions mai va malament i amb clau d’èxit a volts de les 00:00 teníem la plaça plena .

Ho repetirem? Ho desconec
Organitzarem nous actes per iniciativa pròpia? Més que probable.
Vindreu? Això depèn de vosaltres.

Aprofito per fer una crida d’auxili i força desesperació i la mateixa entitat com cada any cedeix Voluntaris per a la festa major de Terrassa si esteu interessats en donar un cop de mà. Envieu un mail a xcardona@hotmail.com