domingo, octubre 01, 2006

Un "Click" i s'esvaeix la realitat


Un “click” i s’esvaeix la realitat.

Com cada dia una de les primeres coses què he fet ha estat llegir el correu electrònic, parlant amb una voluntària per telèfon lligant una activitat m’he trobat un correu contra els espectacles de Tauromàquia. El correu era simple portava una adreça web. www.latortura.es i no era justament la cançó de la Shakira, no comparteixo la manera en què s’han polititzat d’aquests fets, Catalunya des del Juliol de 2003, compta amb una legislació global de protecció dels animals una de les pioneres i més estrictes de la Unió Europea. Evidentment no estic a favor d’aquesta barbàrie ni trobo què tingui cap tipus d’encant turístic la veritat espero què en un futur no molt llunyà Barcelona també acabarà amb les “Corridas de Toro” igual què al 2006 no es podran tenir exposats ni vendre els animals a la Rambla tota tradició pot i ha de ser eliminada quan atempta al dret a la vida i a la llibertat. Com es diumenge i jo ja vaig delirant... recordo què Barcelona el 2004 va ser declarada ciutat antitaurina això no implica l’abolició immediata de les Corregudes però ja marca una gran predisposició. Interessos econòmics, turístics, com lluitar? La solució no només es atacar als partits polítics sino evitar la proliferació de turisme d’aquest tipus un gran percentatge dels turistes són Americans malgrat ens pensem què els senyors “Yankies” són lo peor, allà ho tenen prohibit de fa molts anys. De fet la lluita anti taurina s’origina quan el Papa Pio i repiopiopiopio (Osease V) l’any 1567 ja va demanar la seva parada dient què això era un acte més proper al diable què altre cosa. Així doncs la paraula de l’esglèsia sempre s’interpreta a gust del consumidor. Sobretot, tingueu els collons de mirar tot el reportatge i preneu consciència de la barbàrie què també vivim a la nostra Comunitat.
Salut!
P.D. El tema el tinc per mà per poder parlar amb voluntaris pro-animals , jejeje (Uno se documenta xavalines! ).

3 comentarios:

Saül Caballero dijo...

Estoy muy de acuerdo contigo.

No comprendo como podemos seguir dando cobertura a una barbarie como esta. Forma parte más de un pais que no encuentra el norte que de una sociedad abierta y respetuosa como la nuestra.

Incomprensible

Anónimo dijo...

Xavi, tens un estil curiós i proper d'explicar aquestes coses, mai m'havia parat a pensar amb la facilitat què podem ignorar la realitat. Seguiré llegint el teu blog!

Anónimo dijo...

jjajajajajajaja
asi qeu documentandose,